måndag 18 juni 2012

Fotbolls EM i TV4 Sport Xtra- då kan TV4 få XTRA PENGAR!

Som ni vet så delar SVT och TV4 på Euro 2012-kakan, som de gjort tidigare under VM 2010 och kommer även göra under VM 2014. För ett par år sedan sa SVTs Sport chef Albert Svanberg: 'Det känns naturligtvis oerhört skönt att kunna erbjuda VM för hela den svenska tv-publiken'.
Han visste naturligtvis då inte vad den lömskaTV4 gruppen skulle hitta på för EM 2012: de valde att visa hälften av de sista gruppspelsmatcherna i sin nya betalkanal TV4 Sport Xtra som de flesta ej har och som de helt seriöst kallar för 'ett a la carte-val'. De hade kunnat visa dem i kanalen TV4 Sport som däremot många, många fler har tillgång till men travestin för fotbollsfans stavas GIRIGHET.
Läs denna nya artikel om kritiken om TV4s val och deras svar.
Hittade många upprörda kommentarer hos TV4s publikombudsman också. Läs här om du vill ta del av upprörda känslor.
Sett många negativa kommentarer på nätet också vad gäller alla de bi-sittande så kallade fotbollsexperter- både hos SVT och TV4. Ska man välja vilka av sändningarna som hittills varit bäst är det som att välja mellan pest och kolera.
SVT har försökt sig på en lättsam ton med ständige André Pops i en gammal biograf med "tokroliga" filmaffischer. TV4 försöker sig på en lite mer dödstråkig variant med stor hjälp av Henrik Larsson och Caroline Seger.
Och angående experterna: varför har de bjudit oss på t ex Arne Hegerfors och inte Erik Niva?
Kommer bojkottas för all framtid?

Analysernas mästare?

Plattitydernas mästare?

'Vi har viljan att vara goa gubbar'?

Någon som saknar Jihde?

Inte jag heller, men kunde inte motstå den här slingade bilden.

"Gratis" fotbolls EM och VM åt folket blir det kanske om, alla som har TV, betalar licensen? 
Bildkällor: klicka på bilderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar